Actie inkoop zonnepanelen

gezamelijke inkoop zonnepanelenSamen zonnepanelen inkopen

Gezamelijke inkoop zonnepanelen kan lonen. Steeds meer mensen wekken energie op via zonnepanelen op het dak van hun huis, bedrijf of vereniging. Velen hebben er al eens over nagedacht, zelfs al offertes opgevraagd, maar toch blijft het moeilijk om de stap te maken. Vragen als: Is de installateur betrouwbaar? Is de kwaliteit van de panelen goed? Kom ik niet achteraf voor financiële verrassingen te staan? Hoe kan ik het eventueel handig financieren? Wat is de vergoeding voor de stroom, die ik lever met mijn zonnepanelen?

Al deze vragen kunnen wij voor u beantwoorden alsmede het opvragen van een offerte.  Neem hiervoor contact met ons op.

Lokale inkoop zonnepanelen

Lokaal is dichtbij en vertrouwd. Als wij tegelijkertijd,  lokaal én met elkaar de inkoop zonnepanelen regelen,  zijn leveranciers/installateurs in staat ons een gunstiger prijs te bieden. Daarmee verlagen we de drempel om tot aanschaf over te gaan. Een voordeel voor u, een voordeel voor de installateur, en een voordeel voor het milieu.

Gezamelijke inkoop zonnepanelen

Het grote verschil met andere acties is, dat wij dit lokaal en met elkaar oppakken. De inkoop van zonnepanelen gebeurt op basis van grotere aantallen, waardoor de inkoopprijs lager kan worden gehouden. De installatie van de zonnepanelen kan vervolgens door lokale partijen uitgevoerd worden onder coördinatie van ons. Wilt u samen met anderen in uw straat, of uw buren, meedoen, dat kan. Als er huizen naast elkaar worden voorzien van panelen, is dit kostentechnisch interessanter én de plaatsing kan op elkaar afgestemd worden. Hierover maken we met de installateur specifieke afspraken.

Wat biedt Energiek Halderberge?

  • Een actie waarbij we gezamenlijk zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit inkopen
  • Indien gewenst installatie op uw dak door een lokale erkende installateur
  • Inclusief aanmelden bij uw stroomleverancier i.v.m. terugleveren van uw opgewekte stroom
  • Gunstige prijs door gezamenlijke inkoop
  • Garantie op de product- en installatiekwaliteit

Er zijn afspraken gemaakt met twee lokale installatiebedrijven te weten:

De Bont elektrotechniek uit Oud-Gastel Logo installateur De Bont in Hoeven
KISO instalatietechniek uit Hoeven  Kiso installateur Hoeven

Alle twee zeer ervaren installatiebedrijven maar nog niet op het gebied van zonnepanelen.Daarom is de afspraak dat Duurstroom BV uit Zundert de eerste zonnepanelen-projecten op zich neemt en tegelijkertijd de twee installatiebedrijven de gelegenheid geeft om ervaring op te doen.

Na een aantal trajecten kunnen de twee bedrijven zelfstandig nieuwe projecten uitvoeren onder regie van Energiek Halderberge. Hiermee creëren we voor de lokale installatiebranche een nieuwe markt en voor de burgers de mogelijkheid om hun zonnesysteem lokaal en concurrerend qua prijs aan te schaffen en installeren.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neem dan graag contact met ons op

Reacties gesloten