Info-avond energiebesparing en subsidiemogelijkheden

ledlampje energiebesparing

Energiebesparing bij de sportvereniging: Brandt bij u al het LED-lampje?

Ook sportverenigingen hebben baat bij energiebesparing, want door ingrepen vanuit het Rijk is vanaf 1 januari 2015 de energierekening van de meeste sportverenigingen gestegen. Dit komt door het afschaffen van de korting op de energiebelasting. Sportverenigingen die lid zijn van NOC/NSF konden hiervan tot voor kort gebruik maken. In plaats daarvan kunnen sportverenigingen door een speciale subsidieregeling hun energiegebruik verduurzamen. Maar hoe doe je dat dan, hoe hou je de energielasten van de vereniging onder controle en hoe vraag je subsidie aan? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Kom dan naar de informatieavond die Energiek Halderberge organiseert!

Wilt u ook besparen op uw energieverbruik?

Breng uw energierekening meel De aanwezige experts kunnen direct zien of u nu teveel betaalt, wat de gevolgen voor uw vereniging zijn van het afschaffen van de korting en aangeven of het investeren in duurzame maatregelen voor uw vereniging zin heeft. Wanneer de afschaffing van de korting voor uw vereniging geen gevolgen heeft, dan kan uw vereniging wellicht toch vele honderden euro’s per jaar besparen met de informatie die u deze avond krijgt. Uit ervaring weten dat er gemiddeld 1500 euro per jaar te besparen is per vereniging zonder verdere investeringen.

Doel van de avond

Het doel van de avond is om samen een groep te vormen. Deze groep gaat, samen met de gemeente en Energiek Halderberge, aan de slag om de energierekening op een duurzame manier te verlagen. Eventueel kan ook ondersteuning gegeven worden bij het indienen van een subsidieaanvraag.
De informatieavond vindt plaats om 20.00 uur op 16 december in het Energieloket van Energiek Halderberge. Stoofstraat 35 te Oudenbosch. Wilt u doorgeven of u ook komt en met hoeveel personen? U kunt dit mailen naar info@energiekhalderberge.nl. Voel u vrij om deze mail door te sturen naar andere verenigingen binnen de gemeente Halderberge.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.