Energie Advies

Wilt u ook energie besparen?

Zónder moeite dalen uw energiekosten al met 25%

Bespaaradvies voor iedereen

Iedereen kan op zijn energieverbruik besparen. De meest duurzame stroom is immers stroom die niet wordt gebruikt. Klik hieronder om direct een energie advies aan te vragen:

Ja, ik wil energie advies

Algemene tips die u een lager energieverbruik opleveren zijn:

  • Isolatie aanbrengen
  • HR-beglazing laten plaatsen
  • Een oude CV-ketel vervangen
  • LED-verlichting en spaarlampen toepassen
  • Automatische schakelaars gebruiken
  • Minder verlichting inschakelen

Wilt u ook energie besparen?

Zónder moeite dalen uw energiekosten al met 25%

Koffer vol energie

Energiek Halderberge | om brengt ideeën graag in praktijk. Daarom hebben we een koffer ontwikkeld met hulpmiddelen die u meteen kunt proberen om energie te besparen. We lenen deze koffer gratis uit aan onze leden.

Persoonlijke tips hoe ú geld kunt besparen

Wilt u méér energie besparen? Dat kan!

Onze Energiecoaches zijn speciaal opgeleid om een persoonlijk en onafhankelijk energie-advies te geven. Zo komt u snel te weten hoe en waar ú in huis kunt besparen op energie.

Hij bekijkt welke manieren er voor u zijn om minder energie te verbruiken en om zelf energie op te wekken.

Voor bewoners van Halderberge is dit energie-advies gratis.

Hoe werkt een Energiecoach?

Éen van de Energiecoaches van Energiek Halderberge | om komt 1 tot 1,5 uur bij u thuis en vult met u het woondossier in.

Hij bekijkt bijvoorbeeld uw gas- en stroomverbruik, uw gezinsprofiel, de constructie van uw huis, beglazing en spouwmuren, de vloer(verwarming), cv-ketel en de eventuele close-in boiler en kruipruimte. Al tijdens zijn bezoek krijgt u meer inzicht in uw energieverbruik en ziet u besparingskansen.

De Energiecoach bekijkt ook uw dak als mogelijkheid voor zonnepanelen.

Vanaf het bezoek kunt u via het woondossier aan de slag om uw energieverbruik te verlagen. Door toestemming te geven kunt u via het woondossier ook contact houden met de energiecoach mocht u vragen hebben of verdere ondersteuning willen.

We kunnen u helpen aan offertes van betrouwbare leveranciers en begeleiden bij het offertetraject. We zijn ook uw contactpersoon indien u niet tevreden bent met de voorgestelde leverancier.

Energiek Halderberge | om is onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij de leverancier die u kiest. Wij hebben slechts 1 doel:

Een duurzaam Halderberge!

Ja, ik wil energie advies