Aanvraag openbaar Laadpunt

Eigen laadpunten

Energiek Halderberge heeft sinds januari 2023 een overeenkomst met de Gemeente Halderberge met betrekking tot de plaatsing en exploitatie van openbare laadpalen (ook wel laadzuilen genoemd). Voor de plaatsing en exploitatie van de laadpunten werkt Energiek Halderberge nauw samen met Orange Charging BV.

De elektriciteit in de laadpunten is afkomstig van OM Nieuwe Energie, waardoor we een stap verder gekomen zijn in het realiseren van onze doelstelling: het opwekken en leveren van zoveel mogelijk eigen opgewekte energie binnen de gemeente Halderberge. De laadpalen van Energiek Halderberge zien er zo uit.

Korting voor leden Energiek Halderberge

Leden van Energiek Halderberge kunnen met korting laden bij onze eigen laadpunten.  Leden kunnen na afloop van een kalenderjaar een verzoek tot uitbetaling van de korting indienen bij Energiek Halderberge. Indien een lid gebruik wil maken van de kortingsregeling dient dit  bij aanvang van een kalenderjaar bij Energiek Halderberge kenbaar gemaakt te worden zodat het pasnummer waarmee geladen gaat worden geregistreerd wordt. Het lidmaatschap van Energiek Halderberge kost jaarlijks € 12.

Aanvraag van een laadpunt

U kunt een laadpaal aanvragen via het onderstaande formulier. Wij nemen de aanvraag in behandeling. Binnen een week wordt een afspraak met u gemaakt om de situatie ter plaatse te bekijken en het vervolgtraject met u door te spreken.

Als gevolg van grote drukte bij de netbeheerder is de doorlooptijd op dit moment minimaal 9 maanden. Wij kunnen dit proces helaas niet versnellen.

Overzicht openbare laadpunten in de gemeente Halderberge

Een link naar een website met alle openbare laadpunten in de gemeente Halderberge staat hieronder:

Chargepoints (oplaadpalen.nl)

Aanvraag Laadpaal