Meedoen met Energiek Halderberge | om

Actief meewerken met Energiek Halderberge | om

Energiek Halderberge | om is er voor en door de inwoners van de gemeente Halderberge. Samen gaan we ervoor zorgen, dat we straks met zo veel mogelijk mensen duurzame, betaalbare energie gaan produceren, aanbieden en gebruiken.

Energiek Halderberge | om is een organisatie met een hoog ‘Doe’ gehalte. En om zaken voor elkaar te krijgen, heb je dus ook actieve en vooral enthousiaste mensen nodig. We hebben werkgroepen gevormd, die elk aan de slag gaan met een specifiek onderwerp.

Vind je ook dat het veel duurzamer kan? Schroom dan niet en stuur een E-mail naar info@energiekhalderberge.nl ! We kunnen iedereen gebruiken en inzet en enthousiasme is belangrijker dan kennis en kunde.

U kunt op verschillende manieren meedoen:

Stel uw dak beschikbaar

zonnepanelen op dakEnergiek Halderberge | om is op zoek naar ondernemers, instellingen of eigenaren van panden die dakoppervlak beschikbaar willen stellen voor collectieve zonne-energie projecten.

Hoe ziet zo’n constructie eruit?

U investeert met kapitaal (participaties) van deelnemende leden van Energiek Halderberge | om in een zonne-energie installatie. Na een afgesproken periode heeft het zonnepanelensysteem zichzelf terugverdiend en heeft u de opbrengsten voor de resterende levensduur van de panelen.

Goed voor u als ondernemer of gebouweigenaar, goed voor de leden van Energiek Halderberge | om en een duurzaam project binnen gemeente Halderberge.

Heeft u een dakoppervlak van circa 200-250 m2, goede ligging tov de zon en een stroomverbruik van minder dan 50.000 kWh? Stuur dan een E-mail naar info@energiekhalderberge.nl en we bespreken de mogelijkheden met u.

Heeft u een duurzaam idee?

carport met zonnepanelendak- een idee voor Energiek HalderbergeOnze coöperatie is van en voor Halderbergenaren. Iedere input voor duurzame energie is daarom welkom.

Energie Halderberge | om biedt met de coöperatie nu mogelijkheden aan, maar staan open voor meer plannen en mogelijkheden.  Zoals duurzame mobiliteit, zonneparken, afvalscheiding, etc.

Dat kunnen we als coöperatie samen prima voor elkaar krijgen. Uiteindelijk weer vanuit het doel samen Halderberge duurzaam te maken.

Heeft u een idee of wilt u een initiatief inbrengen of bespreken? Laat het ons weten door een E-mail naar info@energiekhalderberge.nl te sturen of vul ons contactformulier in.

Word lid!

Doe mee en word lid van de coöperatie Energiek Halderberge | om klik hier voor meer informatie en om u aan te melden als lid. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, die bedragen slechts € 12,- per jaar.

Reacties gesloten.